Advertisements

Cărți de referință se mută pe InimăDeCarte!

Am renunțat să mai restructurez blogul de recenzii Cărți de referință, ce a reușit în mai puțin de un an să aibă un traffic ranking în jur de 1.000.000 (pragul oricărui site cu pretenții) și să intre în primele 10.000 situri la nivel național. După cifrele astea am apreciat că merită investiția într-un domeniu.ro, chiar cel ce găzduiește postarea și pe care vor migra ultimele articole de pe blog.

Numai că treaba asta nu e bine văzută de Google, ce-l consideră conținut duplicat (un soi de auto-plagiat)! Așa că aș prefera să predau (alt)cuiva blogul, cuiva interesat să se ocupe de el. Știu, are un nume mai pompos (Cărți de referință) dar sunt 8 situri care linkează într-acolo și are 300 de bloggeri abonați la postări.

„Cadoul” vine la pachet cu o pagină de facebook cu 200 de abonați și un grup cu 450 de membri, pe care noul deținător este rugat să le crească împreună cu blogul. Plus garanția că cele mai bune recenzii vor ajunge pe site 🙂 Rămânem în continuare deschiși colaborării cu editori și distribuitori de carte!

Advertisements

Related Posts

About The Author

One Response

  1. A WordPress Commenter
    October 28, 2016

Add Comment